Zo laad jij zélf je lege batterij weer op

Zo laad jij zélf je lege batterij weer op

Stel, je hebt ooit een bevlogenheid gekend waar niets meer tegenop kon. Jij ging het maken! Maar daar is tegenwoordig weinig van over…

Je hebt je collega bijvoorbeeld op een ander kantoor gezet omdat je haar aanwezigheid niet meer aankan. Je hebt moeite met opstaan omdat je geen zin hebt om te werken. Of je krijgt niets meer gedaan terwijl de todolijst zich steeds verder opstapelt…

Herkenbaar?

Dan kan het zijn dat je eigen batterij op is.

Kom naar de training op 28 november

De training die we voor je organiseren wordt gegeven door Monique Bruil, trainer, coach én auteur op het gebied van communicatie.

Ze leert je precies hoe jij je batterij weer oplaadt. Zonder die betreffende collega te ontslaan, je een nieuwe wekker aan te bevelen of je te helpen met je todolijst.

Ze leert hoe jij herkent waar je batterij precies van leegloopt en hoe je voorkomt dat je er last van hebt.

Sterker nog: hoe je hem ook weer oplaadt!

Programma

We beginnen om 13:00 en we eindigen om 16:00 met de training. Van 16:00 tot 17:00 hebben we een kleine netwerkborrel om nog even na te praten, connecties te delen en even te ontspannen.

Meld je aan!

Durf je jezelf onder ogen te komen zodat je straks weer die ongeremde energie hebt? Meld je dan aan voor deze training.

Gasten zijn deze keer kosteloos welkom om te zien wat we met een groep ondernemers in beweging kunnen zetten. Leden van MYN kunnen een keer per jaar kosteloos aan een training deelnemen.